Followers

About Me

My photo

A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, September 2, 2013

Cikgu Pendidikan Awal Kanak-Kanak selepas tamat pengajian.



Adoyai..
Blog ni tak berupdate pon dengan info info mengenai PAKK sebagaimana sepatutnya.
Info kepada adik2 di luar sana (di dalam UPSI). Jangan risau mengenai pekerjaan yang anda selepas anda selesai belajar.

Fyi, setakat ini sudah ramai classmates yang sudah berjaya mendapat posting. Cepatkan? Kiranya pasaran kerja untuk bidang kita ini dalam alam pekerjan for the time being masih sangat tinggi. Kebanyak mereka yang memperoleh posting selepas sesi intervicew dengan KPM.

Tengok, cepatkan? Paling pun yang lain akan dapat interview awal tahun depan. So no worries dan smeoga berjaya.

Lagi satu pesan ni, alert la sikit dengan maklumat. Sibuk mana pun sila la alert dengan maklumat yang ada kat facebook, mana tau kawan2 ada updates apa2. nak tahu kenapa? Sebab admin ter’miss’ application for permata yang baru je dapat posting tu. Bukan main aku update kan? Tapi diri sendiri yang ter ‘cuai’ dan missed the opportunity. Coz due date on 30april tu adalah waktu kesibukan sangat melanda minda di sebabkan hari perkahwinan semakin hampir.

Ok lah. Semoga ada update lagi dalam masa terdekat ni.

2 comments:

nur blinkBlink said...

akak nak tny something pasal course pendidikan awl kank2 ..email ada ? hope akak dapat reply komen ni secept mungkin :)

amiramawaddah said...

Assalamualaikum..Mohon war-warkan bahawa Seminar Sains Prasekolah akan bermula.
Early Childhood Science Seminar 2015.
Venue : Faculty Of Education, Universiti Malaya
Date : 27th June 2015
Suitable For Teachers To Enhance Science Teaching.
Certificate Provided In Collabration with Universiti Pendidikan Sultan Idris and NCDRC.
We Train Hands-on Science Seminar using 5E Instructional Model.
Science Process Skills and Inquiry Based Learning.
Conduct by Professional Trainers.
Mr. John Ooi (Chairman of Kiddo's Science World)
Prof. Dr. Sopia Md. Yassin (Director of NCDRC)
Call 019-2778415 (Firdaus) 019-3845864 (Amira) now before 15/06/2015 for a special Discount or email to ks_intellectual@yahoo.com.my or www.facebook.com/ksintellectual
Thank you

Post a Comment

 
blog ini diedit oleh fiezah91